Strak afgewerkt en top kwaliteit teak en mango
showroom meubelen op de Strijkviertel 57 De Meern
Maatwerk zonder meerprijs
  • Strijkviertel 57
    3454 PK De Meern
  • 030 259 93 91

Teakhouten TV kasten en dressoirs

TV-kasten en dressoirs

Bent u op zoek naar een TV kast of dressoir? En bent u er ook achter gekomen dat een meubel vinden waar alle apparatuur in moet moeilijk te vinden is? Dan bent u bij Koloniaal Teakhuis te Utrecht aan het goede adres. Onze ervaring van 15 jaar heeft ons gemaakt wat we zijn, een degelijk bedrijf die teak tv kasten direct uit voorraad levert of juist een meubel ontwerpt speciaal naar uw wensen.

Heeft u een kast nodig voor de plasma of LCD tv dan kunnen we u voor u geheel kosteloos ene ontwerp maken. Hierbij houden we rekening met de maten van uw apparatuur en uw wensen. De TV kasten en teak dressoirs die u vind op onze website kunnen we allemaal aanpassen. Hierbij kunt u denken aan het veranderen van de maat, kleur, greep, ruwheid. Deze teakhouten kasten kunnen gemaakt worden in mooi blank teakhout of in de koloniale kleur. De ruwheid van het teakhout kunt u zelf bepalen. Wat dacht u van een teakhouten TV kast die is gemaakt van oude vloerdelen? Lekker robuust echt voor een stoere uitstraling. Natuurlijk kan het ook in zeer strak afgewerkt teakhout, met greeploze laden en deuren.

Bij de strak afgewerkte kasten gebruiken we scharnieren die aan de binnenkanten van de deuren worden gemonteerd, dit geeft een nog iets strakkere uitstraling.

Sinds kort kunnen we ook de TV kasten leveren geschikt gemaakt voor wandmontage. Deze kasten kunt u makkelijk monteren tegen de wand. Hierbij houdt u de ruimte onder de kast vrij zodat het schoonmaken makkelijk wordt.

Een teak tv kast kunne we leveren compleet met gaten voor de vele kabels, deze gaten kunnen we bij aflevering in het meubel boren op de gewenste plaats. Deze kasten kunnen geleverd worden in blank onbehandeld teakhout, zowel robuust als glad afgewerkt, white-wash, grey-wash of in de klassieke koloniale kleur, eventueel kunt u zelf de kleur aangeven hierbij hebben we dan een RAL nummer nodig.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »