Strak afgewerkt en top kwaliteit teak en mango
showroom meubelen op de Strijkviertel 57 De Meern
Maatwerk zonder meerprijs
  • Strijkviertel 57
    3454 PK De Meern
  • 030 259 93 91

Teakhouten salontafels

Salontafels en bijzettafels

Sinds 22 jaar ontwerpt en verkoopt Koloniaal Teakhuis uit Utrecht de mooiste teakhouten salontafels. . Een groot deel van deze collectie salontafel en bijzettafels is op voorraad. De afwerking van deze teakhouten salontafels kan naar wens worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld; de salontafel kan worden afgewerkt in naturel kleurige teakzeep of juist in een mooie warme teakolie. Onze vakbekwame adviseurs geven graag een passend advies.

De modellen salontafel en teakhouten bijzettafels kunnen worden aangepast aan het model eettafel. Eventueel kan er één of twee laden in de salontafel worden gemonteerd. Bijzonder handig voor de afstandsbediening of de onderzetters.

De salontafels kunnen worden gemaakt met een teakhouten top van 3 of 4-5cm. De dikte van de poten kan ook naar wens worden gemaakt.

Elk model wat koloniaal Teakhuis in de collectie heeft kan robuust of glad worden uitgevoerd. Veelal wordt er bij de robuuste uitstraling oud teakhout gebruikt.
Dit teakhout is afkomstig uit de Kampong uit Indonesië. Meestal komt dit teakhout uit oude huizen of bedrijfspanden.

De teakhouten salontafels kunnen ook in de koloniale donkerbruine kleur worden uitgevoerd. Met bijvoorbeeld taps toelopende teakpoten of moderne strakke blokpoten. Hierbij kan de ruwheid nog worden bepaalt maar ook de kleur, met lade, met onderplank etc….

De bijzettafels kunnen qua model en stijl aangepast worden aan de teakhouten salontafel.

Natuurlijk kunnen deze meubelen weer afgestemd worden op de rest van uw interieur. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor een passend advies. Natuurlijk kunt u uw vraag ook per mail stellen wij zullen dan zo spoedig mogelijk u een passend advies geven.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »