Strak afgewerkt en top kwaliteit teak en mango
showroom meubelen op de Strijkviertel 57 De Meern
Maatwerk zonder meerprijs
  • Strijkviertel 57
    3454 PK De Meern
  • 030 259 93 91

Teakhouten sidetables en muurtafels

Sidetables en muurtafels

De beste en meeste unieke modellen sidetables vindt u bij Koloniaal Teakhuis uit Utrecht.

Meer dan 15 jaar de mooiste eigen ontwerpen tafels! Wat dacht u van een prachtige muurtafel met een teakhouten blad van 5cm dik. Gemaakt van oude balken uit huizen en fabrieken uit Indonesië. Deze robuuste met liefde en vakmanschap gemaakte tafels zijn een aanwinst voor uw woning. Deze sidetafels kunt u op elke afmeting krijgen zelfs zowel robuust als heel glad afgewerkt. U kunt ook kiezen voor een mooie strakke blokpoot salontafel van teak. Deze tafels hebben een mooie strakke poot van 10x10cm en hebben een strak afgewerkt blad van natuurlijk massief teak. Hier kunt u één of twee laden in krijgen. Natuurlijk kunnen we deze tafels meestal uit voorraad leveren in meerdere maten.

Bij elke sidetable kunnen we een passende salontafel leveren met dezelfde uitstraling. Deze salontafels kunnen we leveren met eventueel laden en een onderplank. Deze laden zijn bijzonder handig voor de afstandsbediening en andere rommeltjes. Wat dacht u van onze bartafels deze geven uw woning toch een speciale uitstraling.

Lekker hoog zitten en genieten van een robuuste teakhouten tafel, net als in het café!
Deze bartafels zijn te leveren met dikke poten van massief teak of juist met klassieke taps toelopende poten. Door onze ervaring van 15 jaar kunnen we al deze modellen leveren in teakhout. Natuurlijk kunnen we ook meubelen leveren in de white-wash of de grey-wash. Om uw woning nog verder “aan te kleden” hebben we de sidetables deze kunnen we meestal leveren direct uit voorraad. De sidetables of zoals veel mensen zeggen muurtafels hebben naar wens een teak onderplank en zijn uitgevoerd met laden of met een strakke onderlijst. Natuurlijk hebben deze muurtafels hetzelfde model als de eettafels en de salontafels. De kleur kan opgegeven worden, in mooi klassiek koloniaal of juist in stoer blank onbehandeld teak. Zowel als bij de teakeettafels en de teaksalontafel en sidetables kunnen we samen met u bepalen hoe de afwerking wordt. Juist robuust/geleefd of mooi glad en strak afgewerkt. De tafels kunnen gemaakt worden van oude vloerdelen die afkomstig zijn uit oude huizen en fabrieken. Deze vloerdelen van teakhout hebben ene robuuste structuur. Deze teakvloerdelen worden schoongemaakt en op maat gemaakt voor een tafelblad. De dikte kan variëren van 3 to 6 cm. Natuurlijk zijn deze tafels te leveren in de koloniale kleur of in blank geheel onbewerkt teakhout.

Wilt u een robuuste uitstraling voor uw interieur dan kunt u kiezen voor de oude teakhouten vloerdelen. Wilt u juist een strak en mooi glad afgewerkte uitstraling dan kunt u kiezen voor het nieuwe plantagehout. Dit plantagehout is glad en strak gezaagd. En heeft een prachtige tekening in het hout. De nerven en weinige knoesten in teak maken dit een prachtig houtsoort voor het maken van meubelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »