Strak afgewerkt en top kwaliteit teak en mango
showroom meubelen op de Strijkviertel 57 De Meern
Maatwerk zonder meerprijs
  • Strijkviertel 57
    3454 PK De Meern
  • 030 259 93 91

Teakhouten bureau's

Bureau's

Sinds onze opening 22 jaar gelden verkopen wij de prachtigste bureaus gemaakt van massief teakhout. Deze teakhouten bureaus kunnen worden gemaakt met een mooi afgewerkte teakhouten top of juist ingelegd met donkerbruin of donkergroen leer. Hierbij worden de vellen leer traditioneel aan elkaar genaaid met een sierbies. Deze bureaus kunnen ook als partnerbureau worden gemaakt dus eigenlijk een dubbelbureau.

De teakhouten bureaus kunnen heel functioneel zijn maar ook bijvoorbeeld als pronkstuk neer gezet worden in de woonkamer. Deze teakhouten meubelstukken zijn aan alle kanten dus ook de achterzijde op een hoogwaardige manier afgewerkt. In deze teak bureaus zitten genoeg laden voor alle papieren. Vaak zijn de bureaus ingedeeld met een deur en laden.

De indeling van dit teakmeubel kan naar wens worden gemaakt. Ook een teakhouten bureau met alleen maar één lade blok is mogelijk. De meeste bureaus zijn demontabel waardoor het mogelijk is in elke ruimte van het huis een dergelijk meubelstuk te plaatsen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »