Strak afgewerkt en top kwaliteit teak en mango
showroom meubelen op de Strijkviertel 57 De Meern
Maatwerk zonder meerprijs
  • Strijkviertel 57
    3454 PK De Meern
  • 030 259 93 91

Teak en Mangohouten gesloten kasten/linnenkasten

Gesloten kasten

Gesloten kasten of dichte kasten van teak zijn er in overvloed te krijgen maar net die ene kast die een specifieke maat heeft is moeilijk te vinden. Koloniaal Teakhuis te Utrecht heeft de oplossing. Een teakkast op maat en dit zonder meerprijs!

De gesloten kasten of ook wel gezegd linnenkasten kunnen worden gemaakt in mooi glad afgewerkt teak of juist in super robuust oud teakhout. Het robuuste hout zal een stoere uitstraling geven en het gladde hout zal moderner en strakker tonen. De gesloten kasten of Javakasten kunnen op elke maat worden geleverd.

Een groot deel van onze collectie is direct uit voorraad te leveren. Wilt u een speciale afmeting of juist een speciale indeling dan kunnen we een ontwerp maken en uw wensen hierin verwerken. U kunt hierbij denken aan strak afgewerkte stijlen, mooie strakke RVS grepen of juist greeploos. Maar natuurlijk kunnen we ook een prachtige koloniale kast leveren. Met robuuste planken en mooie sierlijsten. Hierbij kunt u zelf bepalen of u er teakladen in wilt hebben met railgeleiders of juist traditionele houtengeleiders. Met een mooie komgreep of verzonken greep.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »