Wie zijn wij?

Koloniaal Teakhuis Utrecht BV

Nu op de WOONBOULEVARD UTRECHT!

Van Rensselaerlaan 2a  3526 AP  schuin tegenover IKEA woonboulevard Utrecht
open: dinsdag t/m vrijdag van  10,00uur-18.00 uur     
zaterdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur
elke zondag van 12.00 uur t/m 17.00 uur

tel. 030-2599391 
e-mail; info@koloniaalteakhuis.nl
BTWnr. 816995412B01 

IBAN: NL64INGB0686291328 
BICcode: INGBNL2A


 
 Sinds juli 1999 zijn wij importeur en winkelier in teakhouten producten van over de hele wereld zoals China, India en als belangrijkste land Indonesie.
Sinds het jaar 2000 hebben wij ons gespecialiseerd in " teak op maat" dit van plantentafel tot complete kastenwanden en horeca inrichtingen.  
Het teakhout wat we hiervoor kunnen gebruiken is voor het grootste deel afkomstig uit Indonesie. Wij maken een verschil tussen hergebruikt en nieuw plantage teakhout.  
Het hergebruikte teakhout is afkomstig uit oude huizen, fabriekshallen en oude stations.  Dit oude hout heeft een robuuste en stoere uitstraling perfect voor het vervaardigen van een meubelstuk.  In dit oude hout kunnen dus wel kleine oneffenheden zoals gaatjes en opvulstukjes voorkomen.

Het nieuwe teakhout is afkomstig van de plantage.  Deze teakplantages die veel voorkomen op Java-Indonesie staan onder streng toezicht van de Indonesische regering.  Het hout wat van de plantage komt is gaaf en heeft een prachtige structuur.

Wij hebben in Indonesie een full-time kwaliteits controleur die in de gaten houdt of de producten aan de juiste opgegeven specificaties voldoen.  uit onze eigen fabriek in Indonesie produceren we 70% van onze goederen. De rest van onze meubelen worden gemaakt door gespecialiseerde toeleveranciers.  Als voorbeeld; we hebben een toeleverancier die alleen teakhouten stoelen levert.  Door het uitbesteden van deze producten kunnen we de totale productie op snelheid houden.

Koloniaal Teakhuis heeft een ervaren verkoopteam, dit team is al jaren werkzaam bij ons en heeft dus  ervaring in het verkopen van maatwerk teakproducten.  Onze ervaren eigen bezorgdienst zorgt ervoor dat uw meubelstuk keurig wordt bezorgt.
Bezoekt u onze showroom dan zult u ervaren dat wij geen standaard meubelzaak zijn,  door de relaxte sfeer en het advies van onze medewerkers zult u dit ervaren.  Bij ons kunt u elk meubelstuk laten maken, groot of klein wij maken geheel gratis direct een ontwerp en kunnen u ook direct vertellen van de prijs zal worden.
En deze prijs zal u verbazen, want Koloniaal Teakhuis heeft niet voor niks de slogan;

MAATWERK ZONDER MEERPRIJS!