De collectie stoelen is zeer divers, van een prachtige massieve teakstoel tot een elegant gestoffeerde lederen of stoffenstoel.
De teakhouten stoelen worden met de handgemaakt door een fabrikant die de kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Het teak wordt eerst geselecteerd op kwaliteit en vervolgens met de hand gezaagd en met pen en gat verbindingen in elkaar gezet. Na het in elkaar zetten van de teakhouten stoelen worden deze geschuurd en eventueel in een koloniale kleur gelakt. Vervolgens worden deze stoelen getest en gecontroleerd op kwaliteit en afwerking. De verpakkingsafdeling zorgt ervoor dat de stoelen goed worden ingepakt voor een lange reis naar Nederland. Een productie proces wat al generaties lang wordt gebruikt. Deze teakhouten stoelen zijn te leveren veelal direct uit voorraad in vele verschillende modellen. Ook gemaakt van massief teakhout zijn onze 1e kwaliteit teakhouten barkrukken. Deze barkrukken hebben een standaard zithoogte geschikt voor de barkrukken uit de Koloniaal Teakhuis collectie.
De lederen stoelen kunnen geleverd worden in prachtig glad afgewerkt PU leder of in het mooie dikke Toledo leder. Het onderhoud van deze stoelen is simpel af-en toe wat ledervet en de stoel blijft zijn karakter behouden. Natuurlijk geeft Koloniaal Teakhuis u daar het juiste advies in.
De stoelen met stof zijn gemaakt van hoogwaardige stof, deze stof is op slijtvastheid getest en behoort tot de hoogste klassen in de meubelstoffen. Natuurlijk worden deze stoelen ingespoten met een beschermingsmiddel tegen vlekken. De poten van de stoelen kunnen naar wens in een bepaalde kleur worden geleverd en zijn meestal gemaakt van eikenhout.
Het grootste deel van onze collectie stoelen kan met of zonder armleuning worden geleverd.
Bij ons vind u stoelen uit de Loom collectie en de Leonardi collectie.
Deze collectie veranderd elk halfjaar zodat we constant de nieuwe modellen kunnen aanbieden.  

Product 1 t/m 9 van 12

stoel Jackson stoel Jackson

v.a. € 299,00

Meer informatie
stoel Richard stoel Richard

v.a. € 299,00

Meer informatie
stoel Moscow stoel Moscow

v.a. € 299,00

Meer informatie
stoel Ferry stoel Ferry

v.a. € 239,00

Meer informatie
stoel York stoel York

v.a. € 269,00

Meer informatie
stoel Yet stoel Yet

v.a. € 299,00

Meer informatie
stoel Floor stoel Floor

v.a. € 269,00

Meer informatie
stoel Gijs stoel Gijs

v.a. € 299,00

Meer informatie

Product 1 t/m 9 van 12